Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Framtidens bolag söker ledarskap – Venture Arena matchar entreprenörer till utvecklingsbolag

Förarlösa farkoster under vatten och i luften, artificiell intelligens, arkeologiska utgrävningar, Internet of things, fettmätning, solceller på tunnfilm och tryckt elektronik i olika former. Vad har de gemensamt?
Det är idéer i utvecklingsbolag som söker ledarskap via Venture Arena som är nätverket Growlinks regionala entreprenörskapsarena. Syftet är att matcha ihop entreprenörer med idéägare och på så vis öka antalet och kvaliteten på kommersialiserade idéer i Östergötland.


Venture Arena presenteras av InnovationskontorEtt i samarbete med LEAD, ALMI och LiU Update Alumni två gånger per år, vecka 18 och vecka 45. Årets första Venture Arena hålls 5 maj på Collegium, Mjärdevi Science Park i Linköping och är ett matchningsarrangemang där kunskapsintensiva projekt och bolag med tillväxtpotential får presentera sig för inbjudna entreprenörer. Förhoppningen är att projekten och bolagen kan matchas med entreprenöriellt driv, erfarenhet och kunskap.

Venture Arena ger en unik möjlighet att träffa intressanta bolag och projekt som letar efter entreprenörer och entreprenöriell kraft. Bolagen och projekten har hög tillväxtpotential och står inför en spännande utvecklingsfas.

 Vill du veta mer om eventet gå in på: www.growlink.se/venturearena

Vid frågor kontakta:
Anna Jansson, Projektledare, InnovationskontorEtt, 0736-569 217, anna.jansson@liu.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


LEAD är en företagsinkubator som stöttar utvecklingen av innovativa, unika och tillväxtorienterade bolag genom en strukturerad process och anpassad coachning. Verksamheten ägs av Linköpings Universitet och finansieras därutöver av Norrköpings respektive Linköpings kommun samt Innovationsbron. I dagsläget stöttar verksamheten 20 bolag.   www.leadincubator.se

Kontakter

Martina Hegestig

Martina Hegestig

Presskontakt Operations Manager Information och kommunikation +46 703 77 47 27

Relaterat innehåll

Relaterade event